Vastgoed

Onroerend goed zit Vevod in het bloed. Vevod houdt zich bezig met vastgoed en renovatie in historische en monumentale panden. Met oog voor de historische erfenis van het pand, werken we aan een praktische en nuttige herbestemming met een sfeervolle en fijne uitstraling. Met gebundelde specialismen in vastgoed en styling realiseert Vevod met zijn verbouwingsprojecten een compleet en prachtig resultaat.

Bijzondere panden

Sneek en omgeving zit vol met prachtige monumentale panden. Vevod wil voorkomen dat deze gebouwen tegen de grond gaan en prefereert een praktische herbestemming. Wij zijn daarom doorlopend op zoek naar sfeervolle panden. Belangrijk hierbij is om het gevoel van de oude gebouwen te behouden. Juist de kenmerkende elementen van monumentale en culturele gebouwen worden bewaard. Voor Vevod is vastgoed niet alleen maar werk, maar een passie waaraan met alle energie en creativiteit wordt gewerkt. Resultaat: prachtige gebouwen met een vernieuwde functionaliteit!

De Strookjesfabriek

Het paradepaardje van Vevod is het voormalige Flach complex. Een prachtig voorbeeld van een historisch gebouw met veel geschiedkundige waarde. De vroegere Sneker Flach-drukkerij is gerenoveerd en getransformeerd tot een multifunctioneel centrum. De renovatie heeft geresulteerd in 13 hobby/bedrijfsunits, 6 woningen en De Strookjesfabriek. Het laatstgenoemde voorziet in flexibele en betaalbare werkplekken en kantoorruimtes met een industriƫle look en atmosfeer. Kantoorruimtes saai en standaard? Bij De Strookjesfabriek niet!

Neo-classistische woning

In 2002 bouwde Vevod een prachtig neo-classistische woon-werk pand. Met grote zorgvuldigheid en veel oog voor detail ontstond er een uniek pand, zoals deze ook in 1850 uitgevoerd had kunnen worden.

 

Vastgoed en verbouwen

Met jarenlange ervaring in vastgoed, verbouw en styling heeft Vevod een brede kennis op het gebied van bouwen. Naast eigen projecten geeft Vevod ook begeleiding bij bouwprojecten. Advies geven in Ā herontwikkeling van cultureel erfgoed, helpen bij plannen en keuzes maken zijn elementen waarin Vevod kan bijstaan. Heeft u hulp nodig bij uw bouwproject? Neem contact op voor meer informatie.