Training en coaching

Vevod geeft (bedrijfs)trainingen en workshops. Hierbij maken we onder andere gebruik van verschillenden methodieken. Maar dat niet alleen: we bieden diverse mogelijkheden op het gebied van training en coaching. Ook maatwerk workshops voor jouw organisatie behoren tot de mogelijkheden!

NLP training en Coaching

NLP is een methode om effectiever te communiceren en doelgericht tot verandering te komen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Een NLP training helpt om zowel persoonlijke als professionele problemen op te lossen en om verandering aan te brengen. Tijdens sessies ga je nadenken over vragen als: ‘Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Zou ik iets willen en kunnen veranderen?’

Je komt tot nieuwe inzichten en maakt een plan voor wat je wilt verbeteren. Door een training of een coach traject krijg je handvatten en gaat die gebruiken in het dagelijkse of professionele leven.

Oplossingsgericht

Bij NLP focus je niet op problemen, maar op een andere aanpak. Wat zijn dingen die je anders zou willen doen en hoe kun je daaraan werken? Mochten er uitdagingen zijn, dan onderzoeken we samen hoe je die kan oplossen. Dit kan gebeuren met oa provocatieve coaching, MBit, familie opstellingen en NLP methodiek.

NPL-trainer en Coach

Annet Bakker is oa NLP trainer en coach. “Met deze methode kijk je op een andere manier naar jezelf, je motivaties en waarden. Door middel van deze methodiek ga je effectief aan de slag om je gestelde doelen te behalen en te onderzoeken. Wat is helpend of zou er iets anders kunnen. Ben je geïnteresseerd in een praktische onderzoeksmethode om jezelf nog meer te verbeteren en veranderingen aan te brengen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Training en Coaching watersportsector

Mark Muller heeft jarenlange ervaring in de watersportsector. Mark biedt training en coaching op maat. Denk hierbij aan (gast)lessen bij onderwijsinstellingen of coaching bij de aan- of verkoop van je (watersport)bedrijf.