Over Vevod

Vevod staat voor een diversiteit aan projecten. Naast het verbouwen, opknappen en stylen van vastgoed, geeft Vevod diverse trainingen en zijn we beschikbaar voor reisbegeleiding voor inkomend en uitgaand toerisme. Vevod kijkt naar mogelijkheden en denkt out-of-the-box. Interessant project? Wij gaan ervoor!

Mark Muller

Mark Muller heeft jarenlange ervaring in de watersportsector als voormalig eigenaar van Muller Makelaardij – bemiddeling in nautische bedrijven. Deze kennis gebruikt hij nu voor Vevod. Samen met Annet is hij op zoek naar bijzondere panden, om die met respect te verbouwen en een nieuw doel te geven. Dit alles met een passie voor cultuur en historische erfenis. Mark is gedreven in vastgoed en gaat voor resultaat. Naast het initiëren van vastgoedprojecten geeft hij regelmatig gastcolleges en seminars bij onderwijsinstellingen. Meer weten over deze gastcolleges? Neem contact op voor informatie of boekingen.

Annet Bakker

Annet is reisbegeleider en coach/trainer. Regelmatig is ze in binnen- en buitenland te vinden als deskundig reisbegeleider voor inkomende en uitgaande toeristen. Met jarenlange ervaring in zakelijke, agrarische en antiekreizen weet zij op een enthousiaste en professionele wijze het beste te halen uit groepsreizen. Als coach/trainer geeft Annet workshops en lezingen aan ondernemers, managers, medewerkers en andere belanghebbenden in onder andere bedrijven en stichtingen. Annet geeft NLP trainingen in heel Nederland. Eén op één trajecten met mensen die op zoek gaan naar een ander mind paadje doet ze graag. “Mijn missie is de wereld een stukje mooier te maken. Dit vertaalt zich in alles wat ik doe: van het inrichten van oude panden, het zoeken naar prachtige plekken in de wereld tot werken met het mooie in een mens. Ik voel me reisleider in zowel de interne wereld als externe wereld”.